DNA Profile – ατομικό προφίλ

Το ατομικό προφίλ DNA εξάγεται με τον ίδιο τρόπο της ανάλυσης πολυμορφικών δεικτών STR’s του DNA, όπως ακριβώς χρησιμοποιείται για το τεστ πατρότητας ή για τη γενετική ταυτοποίηση συγγενικών σχέσεων. Το ατομικό προφίλ DNA δεν παρέχει καμία ιατρική ή άλλες ιατρικές πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο, αλλά παρέχει ισχυρή ατομική αναγνώριση από ένα σύνολο διεθνώς αναγνωρισμένων δεικτών DNA.

Το ατομικό προφίλ DNA απαιτεί μια λήψη στοματικού επιχρίσματος με μια απλή μπατονέτα που στέλνετε στο εργαστήριο. Σε περίπτωση που θα επιθυμούσατε τα αποτελέσματα να έχουν μελλοντική νομική ισχύ, η λήψη θα πρέπει να γίνει από ανεξάρτητο άτομο με προσδιορισμό ταυτοπροσωπίας και με τεκμηριωμένο τρόπο αποστολής και παραλαβής του δείγματος. Μόλις έχει αναλυθεί το προφίλ DNA, τόσο το δείγμα του DNA όσο και τα αποτελέσματα επιστρέφονται στον πελάτη. Εμείς δεν φυλάμε το δείγμα κι ούτε χρειάζεται να το αποθηκεύσουμε για λογαριασμό σας, αφού η διαδικασία που χρησιμοποιούμε επιτρέπει το δείγμα DNA να αποθηκευθεί στο σπίτι σας, απλά και εύκολα, σε κανονική θερμοκρασία δωματίου.

Για το τεστ αυτό χρησιμοποιούμε 16 διεθνώς αποδεκτούς και πιστοποιημένους πολυμορφικούς δείκτες STR’s (συν επιπλέον το μη-πολυμορφικό δείκτη για το φύλο AMEL).